РОЛЬ КОСТИТУЦІЇ І КОНСТИТУЦІЙНОГО ЗАКОНОДАВСТВА У ЛЕГІТИМАЦІЇ СИСТЕМИ ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ - Кравченко, Т. А. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2013)
Відзначено специфічну роль конституції та конституційного законо- давства в процесі легітимації державної влади у демократичній і правовій державі, доведено зв’язок між утвердженням конституціоналізму та фор- муванням надійних правових механізмів легітимації публічної влади.