РЕГУЛЮВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ВІДНОСИН У СУЧАСНОМУ СУСПІЛЬСТВІ: УПРАВЛІНСЬКИЙ ТА ПРАВОВИЙ АСПЕКТИ - КЛИМ’ЮК, О. С. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2011)
Досліджуються основні теоретико-методологічні підходи до визначення поняття регулювання інформаційних відносин з позицій сучасної юри- дичної науки, а також процес державного управління інформаційною сферою як необхідний елемент діяльності сучасної держави, який зумовлюється функціями держави і є предметом правового забезпечення і правового регулювання.