ПРАВОВІ ГАРАНТІЇ ПРОТИДІЇ ІНФОРМАЦІЙНОМУ ТЕРОРИЗМУ І РОЗВИТОК СИСТЕМИ ІНФОРМАЦІЙНОЇ БЕЗПЕКИ У ДІЯЛЬНОСТІ ООН - Чжожань, Фань (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Визначено основні правові гарантії та напрями протидії міжнародному інформаційному тероризму в контексті розробки ефективної міжнародної правової політики забезпечення інформаційної безпеки. Узагальнено матеріал щодо діяльності ООН у цій сфері у ХХІ ст., схарактеризовано зміст та значення резолюцій ООН з гарантування інформаційної безпеки