Майно як об’єкт договорів подружжя - Красногор, О. В. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Не надаючи чіткої ідеї розподілу майна подружжя на спільне і роздільне, Сімейний кодекс Україні в ряді випадків роз’яснює спірні питання, які існували в часи попереднього законодавства