ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ПРАВОПОРУШЕННЯ у СФЕРІ СТРАХОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Медвідь, Я. Ф. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Проаналізовані нормативно-правові акти і концепція щодо розвитку страхового ринку в Україні. Чітко окреслено коло штрафних санкцій, які можуть застосовуватися за вчинення правопорушення у сфері страхової діяльності.