Характеристика комерційної таємниці як інституту права - Кузнецова, Х. Є. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
В умовах переходу до ринкової економіки з’ являється потреба у захисті комерційної таємниці. Інформація, що становить комерційну таємницю, є цінністю, і тому потребує досконалого механізму захисту