Мирні засоби розв’язання міжнародно-правових конфліктів - Даник, А. Ю. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Керуючись принципом мирного вирішення міжнародних спорів, слід рекомендувати державам та іншим суб’єктам міжнародного права використовувати мирні засоби для розв’язання міжнародно-правових конфліктів заради підтримання миру, правопорядку та дотримання прав і свобод людини і громадянина