Роль викладача та особливості викладання курсу зобов’язального права у вищих навчальних закладах - Якименко, Ю. С. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
З’ясовується важливість ролі викладачів вищих навчальних закладах, їхнє значення у підготовці висококваліфікованих спеціалістів. Також пропонується методика викладання курсу зобов’язального права, яка допоможе студентам найкраще опанувати необхідні знання.