Розвиток інституту припинення міжнародних договорів у сучасному міжнародному праві - Ілієвскі, А. Б. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Незважаючи на наукову розробленість, практика розірвання міжнародних договорів найчастіше суперечить теоретичним принципам. Доцільно зосередити зусилля на подоланні розриву між теорією і практикою у цій галузі міжнародного права.