Механізми розвитку правових позицій Європейського суду з прав людини в тлумаченні інституту права власності - Акифі, Б. А. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Впровадження європейських правових стандартів інституту власності в Україні має проводитися з урахуванням особливостей двох основних європейських систем захисту прав людини.