Становлення та розвиток міжнародно-правових засад регулювання соціальних відносин в європейському регіоні - Самаддін огли, Ібрагімов Абіл (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Рівень розвитку теорії соціальної держави залежить від ступеня усвідомлення громадянським суспільством об’єктивної потреби в зміні сутності держави.