До проблеми про співвідношення банківського права і банківського законодавства - Моршнєв, Є. І. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Досліджено категорії “банківське право” і “банківське законодавство”, з’ясовано місце банківського законодавства в системі права України. Подано пропозиції щодо вдосконалення регулювання відносин у сфері діяльності банків.