Забезпечення прав дитини як об’єкта державного управління - Раджабов, О. Ш. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Проблема забезпечення прав дитини є сьогодні однією з найактуальніших для України як держави, що переживає складний перехідний період. Для вирішення цієї проблеми доцільно звернутися до відповідної світової практики