Теорія цивільно-правової відповідальності як результат наукових юридичних досліджень - Бєлова, О. С. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Найбільш значущі дослідження вітчизняної юриспруденції ґрунтуються на ідеології формування в Україні соціальної правової держави й громадянського суспільства. При побудові юридичних конструкцій варто звернути особливу увагу на їх адекватність, що досягається за рахунок задоволення певним умовам.