ПРОБЛЕМНІ АСПЕКТИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ БЕЗПЕКИ ДЕРЖАВИ - Дорошев, А. О. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Розглянуто деякі проблемні аспекти інформаційної безпеки, а також особливості інформаційної безпеки як однієї з головних складових національної безпеки України. Розкрито основні напрями національної політики України в галузі інформаційної безпеки