КОНЦЕПТУАЛЬНА МОДЕЛЬ КОНТРРОЗВІДУВАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У ВИРІШЕННІ ПРАВОВИХ ІНТЕРЕСІВ УКРАЇНИ - Лісовська, Ю. П. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2018)
Досліджено механізми реалізації системи контррозвідки, в яких правовий захист конфіденційної інформації визначається рівнем демократії в суспільстві, дотриманням міжнародних стандартів прав людини та основних свобод. Передбачено, що на базі системного аналізу діяльність системи контррозвідки із захисту ін- формаційних ресурсів у майбутньому надає гарантію їх збереження від заволодіння ними будь-яким противником.