ПРОБЛЕМИ ЗАСТОСУВАННЯ ЕЛЕКТРОННИХ ДОКАЗІВ У ГОСПОДАРСЬКОМУ ПРОЦЕСІ - Найченко, А. М. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2017)
Проаналізовано правовий інститут електронних доказів у господарсько- му процесі, встановлено проблематику застосування електронних доказів у господарському процесі, надано їм характеристику та запропоновані шляхи їх подолання.