ІНФОРМАЦІЙНИЙ КОМПОНЕНТ ЕФЕКТИВНОСТІ ВЗАЄМОВІДНОСИН ПРАВОВОЇ ДЕРЖАВИ ТА ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ - Стасюк, С. В. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2016)
Дослідження дало можливість сформулювати авторський підхід до змістовної наповненості податкових правових відносин, що ґрунтується на підвищенні правосвідомості платників податків стосовно безумовної пе- реконаності своєчасної та в повному обсязі сплати податків та зборів до бюджету. Визначений підхід базується на правовій відкритості діяльності контролюючого органу в особі Державної фіскальної служби України, яка ґрунтується на новітніх технологіях, євроінтеграційних процесах модерні- зації її діяльності, удосконаленому обміні податкової інформації, активній участі громадськості у прийнятті управлінських рішень.