ТЕОРЕТИКО-ПРАВОВІ КОНЦЕПТИ ЗАХИСТУ ПРАВ І ЗАКОННИХ ІНТЕРЕСІВ - Ничипоренко, О. В. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2016)
Обґрунтовано основні політико-правові концепти реалізації прав і за- конних інтересів людини та громадянина, які передбачають імплемента- цію на вітчизняних теренах європейської моделі поваги і захисту гідності людини, розроблення різнорівневого правового механізму їх забезпечення: політико-юридичного, конституційного, інституціонального й адміні- стративно-правового.