ЩОДО СУТНОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ФАХІВЦІВ СФЕРИ ЮРИСПРУДЕНЦІЇ - ЧЕРНУХА, Н. М.; РИЖИКОВ, В. С. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Успішна юридична діяльність фахівця-юриста є результатом професійної підготовки й опанування ним повним комплексом знань, навичок і вмінь,а більше цього — володіння такими людськими якостями, які відповідають особливостям його професійної діяльності.