ПРАВОВІ МЕХАНІЗМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СОЦІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ У ФУНКЦІОНУВАННІ СИСТЕМИ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ - СЮР, М. Г. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Визначено роль реформ управлінського механізму реалізації соціально- го розвитку як напряму реалізації державної соціальної політики, надано характеристику правовим основам управлінської діяльності держави щодо гарантування сталого соціального розвитку суспільства