Юридичне значення рішень Європейської Комісії “За демократію через право” - Харебава, Л. Д. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Системні зміни міжнародного права виявляються у формуванні нових правових норм, що дає можливість більш ефективно реагувати на питання часу.