Тенденції розвитку національного законодавства у сфері забезпечення принципу верховенства конституції - Арнаутов, П. І. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2024)
Проблема забезпечення принципу верховенства Конституції України має досліджуватися з урахуванням її взаємозв’язку з чинною законодавчою системою.