НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ АНАЛІЗ НОРМАТИВНО-ПРАВОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ МАГІСТРІВ З ПРАВОЗНАВСТВА - Безсмолий, Є. Б. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2017)
Проведено науково-практичний аналіз законодавчо- правових основ організації підготовки кваліфікаційно- го рівна “магістр” в Україні в умовах реформування освіти. Розкриваються теоретично-практичні осно- ви, змістова частина, проведено практичний аналіз освітньо-професійної програми підготовки магістрів.