МОВА ЯК ПРИНЦИП АДМІНІСТРАТИВНОГО СУДОЧИНСТВА - Kaplia, O. M. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2021)
Розглянуто теоретичні основи формування принципів адміністративного судочинства в Україні та за її меж- ами. Визначено особливості нормативно-правових засад забезпечення принципів судочинства взагалі та принципу мови зокрема. Виділено позитивні та негативні тенденції у практиці забезпечення мовного принципу судочинства. Запропоновано шляхи покращення мовного принципу ад- міністративного судочинства в Україні.