МІСЦЕ РАДИ НАЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ І ОБОРОНИ УКРАЇНИ У МЕХАНІЗМІ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ - Ковальчук, А. Ю. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Юридичні науки, 2016)
Наведено аналіз сучасного стану щодо функціонування та правового забезпечення Ради національної безпеки і оборони України. Запропоно- вано розширити склад РНБО шляхом включення до її складу Генераль- ного прокурора України, Голову ДФС України, омбудсмена, Голову ВРУ і зобов’язавши обов’язкову їх присутність і участь у прийнятті рішень.