ФЕНОМЕН НЕПОВНОЇ СІМ’Ї ЯК ГЛОБАЛЬНА СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНА ПРОБЛЕМА - Бідзюра, І. П.; Бондаренко, Н. О.; Лук’янова, М. О. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Проаналізовано сучасний стан інституту сім’ї та причини збільшення кількості неповних сімей. Визначено наслідки виховання у неповних сім’ях. З’ясовано, що функціонування та розвиток сім’ї безпосередньо залежать від суспільних відносин загалом, і в першу чергу від рівня культурного розвитку суспільства. Доведено, чим вищий культурний розвиток суспільства, тим вища культура пересічної сім’ї.