ІННОВАЦІЙНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ СУЧАСНОЇ ВИЩОЇ ОСВІТИ ЯК УМОВА ПІДВИЩЕННЯ ЇЇ ЕФЕКТИВНОСТІ: ДЕРЖАВНО-УПРАВЛІНСЬКИЙ АСПЕКТ - Бойко, С. С. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Аналізуються концептуальні засади інноваційного розвитку та забезпечення функціонування вищої освіти з урахуванням загальносвітових та національних трансформаційних процесів. Запропоновано механізм упровадження резуль-64 татів у систему вищої освіти України, який сприятиме вдосконаленню навчального процесу.