ПАРАДИГМАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ СУЧАСНОЇ ВИЩОЇ ОСВІТИ В КОНТЕКСТІ ГЛОБАЛІЗАЦІЙНОГО СВІТОВОГО ТА НАЦІОНАЛЬНИХ ЦИВІЛІЗАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ: ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ - Марусіна, О. С. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Парадигмальні особливості розвитку сучасної вищої освіти обумовлені загальносвітовими і національними соціально-економічними, політико-духовними й інноваційно-інтеграційними процесами, осмислення яких постає як важливе теоретико-методологічне завдання.