СТРУКТУРНІ ОСОБЛИВОСТІ ГЛОБАЛІСТИЧНОЇ СВІДОМОСТІ - Колісніченко, Р. М. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Гостра потреба у подоланні глобальних загроз, що останніми десятиліттями тенденційно посилюються,стає причиною високої актуальності здійснення ґрунтовних наукових досліджень сучасних особливостей і шляхів стимулювання розвитку глобалістичної свідомості людства.