КОНЦЕПТУАЛЬНЫЕ ВОПРОСЫ НЕГОСУДАРСТВЕННОГО ОБЕСПЕЧЕНИЯ БЕЗОПАСНОСТИ И ПРЕДПРИНИМАТЕЛЬСКОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ В УКРАИНЕ - ФИЛИППОВ, Р. В. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Створення недержавної системи безпеки підприємництва в Україні має розглядатися як складова національної безпеки нашої держави, як механізм забезпечення умов цивілізованого розвитку бізнесу, контролюватися, взаємодіяти і підтримуватися на державному рівні.