ГЛОБАЛЬНЫЕ ВЫЗОВЫ И АГРАРНАЯ ПОЛИТИКА УКРАИНЫ - Е. А. Ленг, Е. А. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Світові ринки сільськогосподарської продукції у перспективі зростатимуть за рахунок збільшення рівня попиту й цін. Як наслідок, необхідно збільшувати обсяги виробництва с/г продукції. Україна посідає провідні позиції на світових аграрних ринках, проте не розкрила до кінця свій потенці- ал через брак інвестицій та проблеми державного регулювання галузі.