ЕКОНОМІЧНІ ТА НАУКОВО-ТЕХНІЧНІ ЗВ’ЯЗКИ МІЖ УКРАЇНОЮ І КРАЇНАМИ БЛИЗЬКОГО СХОДУ Наукові - ЮСЕФ, Н. Н.; ОЛІЙНИК, О. В. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Україна має широкі перспективи міжнародного співробітництва в Близькосхідному регіоні, що реалізується в її зовнішній політиці. Особливо перспективними є економічні та науково-технічні зв’язки між Україною та країнами Близького Сходу, що знаходить своє відображення в численних міжнародних угодах про міжнародне співробітництво в цих сферах. Україна і країни Близького Сходу мають значний потенціал для подальшої тісної і взаємовигідної співпраці.