РЕФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ РЕГІОНАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ В КОНТЕКСТІ ГЛОБАЛІЗАЦІЙНИХ ВИКЛИКІВ - Качмарський, Є. І. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Євроінтеграційні наміри України і виклики глобалізації сприяють активізації регіонів на міжнародному рівні, що визначає необхідність розширення фінансової автономії місцевого самоврядування та спрощення погоджувальних процедур, пов’язаних із участю представників регіональних властей в міжнародних заходах.