Процес політичної соціалізації студентської молоді як об’єкт політологічного аналізу - Карнаух, А. А. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Досліджено особливості політичної соціалізації української молоді. Політична соціалізація студентської молоді розглядається як частина професійної й загальної культури майбутнього спеціаліста, що покликана забезпечити його активну участь у розбудові демократичного суспільства в Україні. Визначено певні нюанси, які є принциповими для побудови концепції політичної соціалізації студентської молоді.