АМЕРИКАНСЬКО-УКРАЇНСЬКІ ВІДНОСИНИ У 90-ті роки ХХ століття: ПОЛІТИЧНИЙ АСПЕКТ - Погорєлова, І. С. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Розвиток українсько-американських відносин є важливим для забезпечення національних інтересів України. Звісно, у США є свої стратегічні інтереси щодо України, але при цьому треба пам’ятати, що жодна країна Заходу не надала впродовж 90-х років ХХ ст. такої політичної, фінансової і технічної допомоги, як США