ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА УКРАЇНИ: ГЕНЕЗА І СТАНОВЛЕННЯ - МЕДВІДЬ, Ф. М. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
В умовах становлення національної безпеки України розвивається національна стратегія інформаційної безпеки. Проаналізовано становлення нормативно-правового забезпечення інформаційного суверенітету та інформаційної безпеки держави як важливих складових системи національних інтересів України в інформаційній сфері.