ТЕРОР І ТЕРОРИЗМ: СПІВВІДНОШЕННЯ ПОНЯТЬ У ПОЛІТОЛОГІЧНОМУ ДИСКУРСІ - Гула, Р. В. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Проаналізовано сутність понять “терор” і “тероризм” як соціальнополітичних явищ та соціально-духовних феноменів. Визначено власне бачен- ня змісту та сутності цих фундаментальних понять та їх особливостей.