SOCIAL ISSUES OF CHRISTIAN LIFE IN SOCIAL THOUGHT OF THE UKRAINIAN ORTHODOX CHURCH: PROBLEM STATEMENT - Martyshyn, D. S. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Розкрито взаємозв’язок соціальної думки Православ’я з політичними, економічними, культурними змінами у житті країни, проблеми в реалізації та можливі шляхи духовного оновлення окремих напрямів соціальної думки Церкви.