GLOBALIZED ISLAMIC HOLY TERRORISM: FACTORS & MOTIVATIONS - Benson, S. R. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Мультикультуралізм стає ілюзією, і політики повинні бути до цього підготовлені. У зв’язку з цим відзначені помилки, яких припускаються основні міжнародні суб’єкти, світові супердержави.