РОЛЬ ДЕРЖАВИ У РОЗВИТКУ ТВОРЧОСТІ МОЛОДОГО ПОКОЛІННЯ - Азіма, Фаді (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
У контексті визначення ролі держави у підтримці творчості молодого покоління з’ясовано суб’єкт-об’єктні дефініції у сфері державної політики, наведено результати соціологічного дослідження “Молодь України–2015” щодо надання оцінки представниками молоді діяльності державних органів у сфері молодіжної політики. Визначено необхідність державної підтримки творчої діяльності молодого покоління та пріоритетні зміни й трансформації у сфері творчості.