Критерій легітимності в оцінці політичного процесу у стабільних і перехідних політичних системах - Кравченко, Т. А. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Проблеми легітимності політичного процесу в стабільних та перехідних полі- тичних системах принципово різняться, мають свої специфічні особливості.