ПРОБЛЕМА ПОДІЛУ ВЛАДИ: ТЕОРЕТИЧНО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ РОЗРОБКИ ТА АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ОБҐРУНТУВАННЯ - ЛАЗАРЕНКО, О. В. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Закцентовано увагу на складних аспектах теоретичного визначення та практичного розв’язання проблеми поділу влади та організації системи стримувань та противаг.