ЕНЕРГЕТИЧНА БЕЗПЕКА УКРАЇНИ: СТАНОВЛЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ СТРАТЕГІЇ - Медвідь, Ф. М. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
В умовах становлення стратегії національної безпеки України набирає контурів стратегія національної енергетичної безпеки, що виступає важливою складовою економічної безпеки держави. Запропоновано авторське бачення доктрини енергетичної безпеки України та структуру державного правового забезпечення енергетичної безпеки крізь призму національних енергетичних інтересів держави