Геополітичні протиріччя у сучасному світі та проблеми формування нових геополітичних у творень - Логвиненко, С. В. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Розглянуто проблеми можливих змін на політичній карті світу в результаті появи нових геополітичних блоків й утворень.