ПОЛИТИЧЕСКАЯ КУЛЬТУРА МОЛОДЕЖИ КАК УСЛОВИЕ РАЗВИТИЯ ПОЛИТИЧЕСКОЙ СИСТЕМЫ УКРАИНЫ - ХРАМОВ, О. В. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
На сьогодні існує проблема політичної культури молоді з урахуванням її ролі в політичному житті суспільства