ВЫДАЮЩИЕСЯ И ИЗВЕСТНЫЕ МОЛДАВАНЕ И УКРАИНЦЫ В ЭЛИТНЫХ КОНТЕКСТАХ ИНТЕЛЛЕКТУАЛЬНОЙ И ПОЛИТИЧЕСКОЙ ИСТОРИИ МОЛДОВЫ, УКРАИНЫ И РОССИИ НОВОГО И НОВЕЙШЕГО ВРЕМЕНИ - БИДЗЮРА, И. П. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Політичні науки та публічне управління, 2024)
Аксіологія проблеми, розглянутої у статті, цілком належить до українських і молдовських елітників за останні чотириста років. Їхній науковий, націє- і держа- востворюючий, політичний досвід є вагомим внеском в етноісторію народів України, Молдови і Росії