РОЛЬ І СПЕЦИФІКА ФОРМУВАННЯ МАСОВОЇ СВІДОМОСТІ ГРОМАДЯН В УМОВАХ СУЧАСНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ СФЕР: УПРАВЛІНСЬКИЙ АСПЕКТ - Колєчкін, Валентин Юрійович (Публічне урядування, 2022)
Стаття присвячена ролі і специфіці формування масової свідомості громадян в умовах сучасних інформаційних сфер. У центрі уваги – управлінський аспект, тобто, теоретико-практичний аналіз проблем формування свідомості громадян в добу постмодерну, коли відбуваються процеси радикальної зміни сутності інформаційних сфер, на провідні місця виходить питання нових комунікаційних взаємозв’язків держави і суспільства, формуються нові, більш досконалі моделі державного управління інформаційними системами та інформаційною сферою загалом. Здійснений науковий аналіз означених проблем дозволяє уточнити і поглибити не лише не лише їх теоретико-методологічні аспекти теоретичного осмислення але й означити можливі засади практичного вдосконалення управління процесами формування масової свідомості громадян.