АНАЛІЗ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ЩОДО МЕХАНІЗМІВ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ВИПЕРЕДЖАЮЧИМ РОЗВИТКОМ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ - Амер, Аль-Атті (Публічне урядування, 2017)
Проаналізовано наукові дослідження щодо механізмів публіч- ного управління випереджаючим розвитком економіки України за останні п’ять років (2011–2016 рр.) для визначення напрямів розвитку економіки України найближчими роками.