ПЕРЕДУМОВИ ДЕРЖАВНОГО РЕГУЛЮВАННЯ РИНКУ АВТОТРАНСПОРТНИХ ПОСЛУГ - Овчар, Петро (Публічне урядування, 2017)
Визначено передумови державного регулювання ринку ав- тотранспортних послуг в Україні та надано пропозиції з удосконалення цьо- го процесу.